Как се е променил животът на Боби след Фермата? Финалистът в

...
Как се е променил животът на Боби след Фермата? Финалистът в
Коментари Харесай

Как се промени животът на Боби след Фермата?

 Как се е трансформирал животът на Боби след  " Фермата "? Финалистът в предаването се включи онлайн от вкъщи си в Летница в " Тази заран " преди време, с цел да опише по какъв начин минават дните дружно със фамилията му - неговата брачна половинка и двете му дъщери.

" Животът към този момент върви на цялостни обороти - към този момент сме по обектите и действаме крепко ", сподели Боби.

" Беше ми скъпо и значимо това да видя дома си още веднъж - и най-много околните си хора. Три месеца не бях ги виждал ", добавя той. Боби счита, че се показал почтено в предаването. " Бях безусловно себе си и се надявам да съм докоснал хората с поведението си - с това, че съм същински ", добавя той.  " Ние знаем, че той може и си е тъкмо подобен, както се представи във " Фермата ". Няма никакви скрити черти ", сподели брачната половинка му.

" Това съм аз. Боби се майтапи - на някои му харесват шегите му, на други - не ", сподели финалистът във " Фермата ".  " От 13 години имам компания и единствено със строителство се занимавам. А другояче работя повече от 15 години единствено това. Смея да кажа, че запознат съм това-онова ", добави той.

Боби даже си е направил подготвителна стена в двора на къщата си, с цел да може да се приготви за финала на  " Фермата ".  " В връзките с хората ми стана ясно, че не е наложително всички да те харесват ", сподели Боби. " За мен най-важното е да държиш на околните си хора и те да държат на теб ", добави той.

" Когато човек има цел и мотивация за това нещо, няма какво да го спре ", съобщи Боби. " Моите съграждани ме поддържат, безусловно застават за мен и се гордеят с това, което съм ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР